Bygg skillevegg mot brann enklere

Brannplate montert som skillevegg med malt stenderverk
Nå kan du bruke Protecta FR Brannplate som brannklassifisert skillevegg. En banebrytende løsning som er rask å montere, gir utmerket brannsikkerhet og god lydisolasjon. Dette innovative systemet brukes til å dele inn områder i separate brannceller.

 

Kan gjøre bygårder trygge igjen

Oslo, en by rik på historiske bygårder, har lenge slitt med utfordringer knyttet til brannsikkerhet. Eldre bygninger, som utgjør en viktig del av byens kulturarv, lider ofte av manglende brannsikkerhetstiltak. Les mer om problematikken i denne artikkelen.

Vår nyeste innovasjon, Protecta® FR Brannplate som skillevegg, er skapt for å takle akkurat denne utfordringen. Med våre brannplater kan installatøren raskt og effektivt dele store loftsrom inn i separate brannseksjoner ved hjelp av brannmalte tre-stendere. Løsningen forhindrer og forsinker spredning av brann gjennom loftsrom.

 

Allsidig, økonomisk og praktisk

Brannplateløsningen er også ideell i områder med begrenset tilgang, som i tekniske rom og kulverter. Montering kan utføres fra kun én side som gjør installasjonen smidig og kostnadseffektiv. Med en maksimal avstand på 1,32 meter mellom bjelkene, gir dette systemet også økonomiske fordeler.

 

Maksimer gulvplass med gipsvegg

Skilleveggen kan brukes som isolasjon i gipsvegger, og maksimerer dermed gulvplassen. Samtidig opprettholdes brannsikkerheten, selv med begrenset veggtykkelse. 

 

For mer informasjon om hvordan Protecta® FR Brannplate kan tilpasses til ditt prosjekt, oppfordrer vi interesserte parter til å ta kontakt med oss eller våre installatører. Ny ETA og Teknisk datablad kan lastes ned på produktssiden.