Produktoppdatering: FR Grafitt

Produktoppdatering: FR Grafitt
Vi er glade for å kunngjøre en ny produktoppdatering for FR Grafitt.

 

Protecta FR Grafitt er en høyteknologisk fugemasse som hindrer brann, røyk og gasser fra å spre seg gjennom åpninger i brannklassifiserte vegger og dekker. Når fugemassen utsettes for brann, ekspanderer den og tetter åpningen etter at brennbare materialer har brent bort. Den er også svært effektiv for å branntette krevende gjennomføringer der tradisjonelle brannfugemasser kommer til kort, som store plastrør.

 

Produktoppdatering for FR Grafitt inkluderer:

  • Ny ETA.
  • Ny VOC emisjonstestrapport med tilleggsgodkjenninger.
  • Lagt til løsninger i betongvegger med densitet ned til 350kg/m3.
  • Lagt til løsninger for stålrør med opptil 50mm tykk elastomerisk skum.
  • Lagt til løsninger for rør opptil Ø110mm.

 

 

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre produktene våre, og denne oppgraderingen av FR Grafitt er bare ett eksempel. Vi vil snart ha nye godkjennelser for å kombinere FR Grafitt med FR Brannplate, men disse detaljene vil bli inkludert i den kommende oppdateringen for Brannplaten. Følg med for flere spennende produktoppgraderinger som dette i fremtiden!

 

Produktoppdatering for FR Grafitt inkluderer oppdatert tekniske datablad, montasjeanvisning og sertifikater. Du kan se eller laste ned de oppdaterte dokumentene for FR Grafitt ved å logge inn på medlemsportalen.

 

Les også: Bygg brannveggen raskere og enklere

Les også: Vi lanserer produktspesifikke EPD