Om Protecta

Om Protecta oversikt over produkter
Passive fire protection products

Vår historie

Som en ledende aktør i bransjen siden 1993, har vi spesialisert oss på produksjon av dokumenterte, høy-ytelses brannsikringsprodukter og systemer du kan være sikker på fungerer optimalt.

Våre kjemikere, ingeniører og teknikere i Storbritannia og Europa fortsetter å lede feltet innen forskning, utvikling og produksjon – og vårt markedsledende sortiment av passiv brannsikringsprodukter er et direkte resultat av deres kompetanse og ekspertise.

Vi fortsetter å heve standarden i bransjen med vårt omfattende utvalg av brann- og lydklassifiserte produkter. Vår kompetanse og kompromissløs forpliktelse til kvalitet, sikkerhet og ytelse gjør at våre kunder kan skape tryggere miljøer for alle – derfor kan du stole på Protecta.

Fordeler med Passiv Brannsikring

Begrenser spredning av brann
Redder liv & verdier
Sikrer infrastruktur
Kostnadseffektivt & veldokumentert
Passive fire protection products

Testing & Sertifiseringer

For å sikre at alle Protecta-produkter oppfyller de strenge kravene i dagens byggeprosjekter, er vi forpliktet til å fortsette abeidet innen testing og utvikling i samarbeid med anerkjente laboratorier. Våre produkter og deres omfattende bruksområder er CE-merket, har ETA (European Technical Assessment) og CoC (Certificate of Constancy of Performance).

Med toppmoderne branntestanlegg i Storbritannia, tester vi og fornyer våre produkter regelmessig for å sikre at den høyeste kvaliteten blir levert hver gang.

Vi er akkreditert

CE Mark
Passive fire protection products
Passive fire protection products
Passive fire protection products
Passive fire protection products
Passive fire protection products

Protecta teamet

Vi liker å gjøre livet til kundene våre enklere. Vårt dedikerte team utvikler produkter med høy ytelse som er enkle å bruke, med all dokumentasjonen du trenger for å installere produktene våre. Vi står klar for å hjelpe deg og veilede deg gjennom tekniske spørsmål eller produktinformasjon.

Jørn Davidsen

ADMINISTRERENDE DIREKTØR

Andrea Bogstad

MARKEDSANSVARLIG

Henrik Vinslo

TEKNISK ANSVARLIG

Passive fire protection products

Dokumenterte produkter

Du kan stole på at våre høykvalitets brannsikringsprodukter presterer takket være omfattende dokumenterte tester som dekker de fleste løsninger.

microscope

Forskning & utvikling

Våre produkter er utviklet av spesialiserte kjemikere, ingeniører og teknikere siden 1993. Topp dokumentasjon for ytelsen gir full tillit til produktene våre.

Passive fire protection products

Enkel installasjon

Våre produkter har godkjenninger for flere applikasjoner og forenkler produktvalget. Hvert produkt har tydelig montasjeanvsining som er enkel å følge.

Passive fire protection products

Kostnadseffektivt

Vi kan skreddersy kostnadseffektive løsninger for dine prosjektkrav. Vår produksjon og pakking er fleksibel og tilpasses ditt prosjekt.

save planet

Bærekraftighet

Vi forplikter oss til å redusere miljøpåvirkningen vår ved å minimere avfall og produksjon med fornybar energi. Trykk her for vår miljøpolicy.

Passive fire protection products

Her for å hjelpe

Omfattende produktopplæring, teknisk rådgivning og veiledning på stedet gir våre kunder alt de trenger for å få utført jobben effektivt.