Brannkurs

Oppdag hvordan våre brannkurs innen passiv brannsikring kan transformere din fagkompetanse. Med over 25 års erfaring med branntesting av våre produkter, er vi klare til å dele våre ekspertise med deg.

Når det brenner er det ingen rom for feil. Riktig installasjon av branntetting er avgjørende for å beskytte liv, verdier og eiendom.

Ikke ta kompetanse for gitt. Vi forstår at behov varierer og kan derfor tilby skreddersydde opplæringsalternativer som passer dine krav.

Passive fire protection products

Vi er dedikert til å skape tryggere omgivelser for alle

Våre kurs i branntetting går i dybden og gjør jobben enklere for våre kunder. Man behøver ikke å installere branntettinger for å dra nytte av å være med på brannkurs. Vi holder kurs for alle som er interessert i å lære mer om passiv brannsikring. Vi har blant annet holdt kurs for hotellansatte, byggeiere, forsikringsselskaper og sykehus.

Vi har to standardkurs vi holder på forespørsel. Disse tilpasses deltakerne slik at de får mest mulig ut av kurset.

 

Innføringskurs i passiv brannsikring

3 timer gjennomgang av generell brannteori, branntekniske begreper, lovverk, dokumentasjon og bruk av branntettingsprodukter.

 

Branntettingskurs for montører

2 dager gjennomgang tilpasset den profesjonelle installatøren av branntettinger. Inkluderer avsluttende eksamen og kompetansebevis.

 

Møt våre kursholdere

Kursholder Henrik av Brannkurs

Henrik Vinslo


Henrik har en lidenskap for brannsikkerhet som skinner gjennom i hvert kurs han leder. Med over et tiår i brannsikkerhetsbransjen, deler Henrik ikke bare kunnskap, men også reelle erfaringer og casestudier som beriker læringen.

Kursholder Jørn i Brannkurs med Protecta passiv brannsikring

Jørn Davidsen


Jørn har lang erfaring fra byggebransjen med inngående kunnskap om fuktsikring og lufttetting. Med erfaring fra røykdykking og nå over 3 års erfaring med passiv brannsikkerhet er han glødende opptatt av brannsikring og trygge bygg og anlegg.

Registrer deg

Er du klar til å ta brannsikkerheten til neste nivå? Registrer din interesse for våre brannkurs i skjemaet til høyre. Bli en som fremmer sikkerhet og kompetanse i bransjen. Kontakt oss for mer informasjon eller for å diskutere dine spesifikke opplæringsbehov.

Vi er her for å hjelpe deg i å ivareta brannsikkerheten.

    Interessert i kurs? Fyll ut skjemaet